Log ind

dansk0-2.gyldendal.dk


 dansk0-2.gyldendal.dk er høj faglighed kombineret med fleksibilitet, tilgængelighed og brugervenlig navigation. Portalen er tilrettelagt i forhold til Fælles Mål og bygger på en målstyret og legende tilgang til læring, hvor eleverne udtrykker sig og er selvproducerende i tekst, lyd og billeder.

Der er mere end 50 undervisningsforløb på portalen. Forløbene dækker en bred vifte af danskfagets kerneområder, fx genrer, forfatterskaber, fortolkning, læsning, fremstilling og kommunikation.

I Lærerens overblik er forløbene inddelt efter, hvilket klassetrin de henvender sig til, så det er let at finde frem til de forløb, der er aktuelle for din klasse og dig.  

På portalen finder du eksempler på årsplaner tilrettelagt ud fra portalens forløb, tekster fra biblioteket og træningsopgaver. Eksemplerne giver overblik over og inspiration til, hvordan du kan dække alle færdigheds- vidensområder. 

Lyst til at prøve portalen?
Du kan altid bestille et prøvelogin. Prøveperioden varer i 30 dage, hvor du kvit og frit kan udforske portalen og opdage dens mange muligheder.