Log ind

Årsplaner

VIGTIGT: årsplanen for 2019/20 skal laves i den nye portal


Der er kommet ny udgave af portalen. Du finder den her: 

ny-dansk0-2.gyldendal.dk

Midt i sommerferien 2019 lukker vi for den gamle portal, så det kun er den nye portal, der er tilgængelig. Derfor er det vigtigt, at du tænker og laver dine årsplaner ud fra den nye portal.
Kom godt i hus med årsplanen

Hvordan sammensætter man en årsplan ud fra portalens forløb? Det giver Marianne Skovsted Pedersen et eksempel på i dette afsnit.

Marianne har lavet en årsplan til 1. klasse og en til 2. klasse, hvor hun har sammensat forløb og træningsopgaver fra dansk0-2.gyldendal.dk på en måde, så de til sammen dækker Fælles Mål (efter 2. klasse). 

Lav din egen årsplan
Årsplanerne i boksen til højre giver overblik over, hvilke kompetenceområder, der arbejdes med, og hvilke specifikke færdigheds- og vidensområder, der arbejdes med, i de pågældende forløb/træningsdele. Læringsmålene for det enkelte forløb er også listet op, og fra forløbsikonet kan man klikke sig ind til selve forløbet på portalen.

Årsplanerne i dette afsnit er blot eksempler på mulige årsplaner. Du kan lave din egen årsplan i redskabet Planlæggeren eller på mit | gyldendal.